TEC en Trimix


WORD TEC DIVER, VOlG JE OPLEIDING IN NEDERLAND, MALTA, EGYPTE of de MALDIVES

TEC Duiken is niet voor iedereen. Zie jij er wel de uitdaging in? En wil je deco duiken maken en naar dieptes van 40 meter en meer…… Chris Diving College biedt alle PADI TEC cursussen aan: TEC 40 -TEC 45 – TEC 50 – TEC 65 en Full Trimix. Ook is er een mogelijkheid om bij TEC 45 en TEC 50 een intro naar Trimix duiken te maken.
Wil jij ook een Tec Diver worden en heb je zelf nog niet alle benodigde uitrusting, geen probleem daar komen we wel uit.

In Malta en Nederland duiken we vanaf de kant de diepte in. In Sharm el Sheikh duiken we ook vanaf de boot naar de mooiste plekken bij Tiran en Ras Mohamed. Je kunt in Sharm zelfs tec duiken in een Shorty daar we uitsluitend dubbel bladders gebruiken, afhankelijk van de tijd van het jaar en de water temperatuur.
De theorie wordt grondig doorgenomen in Den Haag of in het buitenland.

Voor elke cursus, Tec 40-45-50 gebruik je de TEC Deep DVD. Elke cursus bestaat uit 4 duiken. Wij bieden de TEC Diep cursus ook aan als geheel waarbij we de 12 duiken achter elkaar plannen. Je leert omgaan met planningen, wat te doen bij noodsituaties, decompressie en stage handelingen en veiligheidsprocedures. Voor meer informatie over de TEC cursussen 40-45 en 50, bezoek ook de website Go Pro Go Tec van Chris. Elke opleiding duurt 3 dagen en wordt in overleg gepland.

Voor de TEC 65 en Trimix Cursus bestel je apart het Trimix Crewpack. De TEC 65 cursus duurt 5 duiken en de Full Trimix cursus 8 duiken (of 5 duiken als je TEC 65 al hebt). Voor meer informatie over Trimix cursussen, klik hier.

Cursusprijs:
TEC 40: € 395
TEC 45: € 425
TEC 50: € 449
TEC Trimix 65: € 695
Van TEC Trimix 65 –> Full Trimix € 695
Full TEC Trimix (na TEC 50): € 995
go deep
Wat er extra bijkomt:
Medische keuring, Ademgassen,
huur TEC uitrusting, lesmateriaal

Wil je een combi-TEC cursus, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je extra duiken nodig om aan de cursusvereisten te voldoen, dat is geen probleem, de extra duiken plannen we samen in. Uiteraard geldt hier wel per duik een meerprijs voor.