Open Water Diver


Scuba Diver of Open Water Diver

Leer duiken bij Chris Diving College en volg de PADI Scuba Diver Cursus of de PADI Open Water Diver cursus. Duiken is fun, veilig, avontuurlijk en ontspannen.
De PADI Scuba Diver Cursus is een sub-cursus van de Open Water Diver Cursus. Na brevettering mag je duiken tot 12 meter met een professional. Kies je voor de Open Water Diver Cursus dan mag je samen met je buddy duiken tot 18 meter. De Scuba Diver Cursus duurt 3 dagen en de Open Water Duiker Cursus duurt 4 tot 5 dagen. We plannen dit samen met je in.
Er is ook een mogelijk om de Open Water Diver Cursus te beginnen in Nederland en af te maken in het buitenland. Dit noemen we een referral. Regelmatig hebben we tripjes naar Sharm el Sheikh waar je prachtige koralen aantreft.

De cursussen gaan door bij minimaal 2 personen.
Natuurlijk kun je ook voor een privé cursus kiezen.

De cursuskosten zijn:
Scuba Diver Cursus € 299,00 (privé cursus € 499,00)
Open Water Diver Cursus € 429,00 (privé cursus € 750,00)
Open Water Referral € 299,00 (prive cursus € 499,00)
Inbegrepen is gebruik duikuitrusting en zwembad, lesmaterialen (boek en logbook) en certificaat.
Wil je gebruik maken van de Open Water Diver Touch (de nieuwste lesmaterialen van PADI, Tablet Proof), dan betaal je 40 euro extra. Na inschrijving ontvang je een login code voor het Touch lespakket en zo kan je de lesmaterialen downloaden op je tablet.
Download hier de papieren, die je voor start van de cursus dient in te vullen.
Indien je na het invullen van de medische verklaring gekeurd dient te worden, regel dit tijdig, dus voordat we het zwembad ingaan. De medische keuringskosten zijn niet in het cursusbedrag inbegrepen.

Je kunt al meedoen als je 10 jaar bent en gezond bent

De Open Water Diver Cursus blijft een eerste stap, er is nog veel meer te leren in vervolgcursussen, zoals diverse specialties en de Advanced Open Water Diver Cursus.