DSD


DSD


Introductie Duiken


Inroductie duiken

Hoe het is om onder water te ademen en te zweven? Wil je duiken met perslucht uitproberen en kennismaken met de onderwaterwereld? Doe een Introductie duik. We noemen dit het PADI Discover Scuba Diving programma. Hierna besluit je of je een duikcursus wilt volgen (PADI Scuba Diver of PADI Open Water Duiker). Je leert in een zwembad onder direct toezicht van een PADI Professional de basisregels om veilig onder water te ademen. Het Discover Scuba Diving programma kun je uitbreiden met een duik in het buitenwater. Hoe gaaf is dat. Je kunt al meedoen als je 10 jaar bent, kunt zwemmen en gezond bent.

Schrijf je in voor het PADI Discover Scuba Diving programma en ontvang het PADI Discover Scuba Diving deelnemersboekje. Dit boekje geeft uitleg over de introductie duik, het DSD-programma. Het laat de veiligheidsregels en vaardigheden zien die je met je PADI Instructeur bespreekt. Nadat je je onderwater ervaring hebt afgerond, krijg je informatie over hoe je de PADI Open Water Cursus kunt volgen.

De introductieduik kost € 35,00 (inclusief gebruik duikuitrusting, briefing, deelnemersboekje en zwembadles). De introductie duik met een buitenwaterduik ervaring kost € 99,00. Wat dien je zelf mee te nemen? Je zwemkleding, een t-shirt en een handdoek.

Download de PADI Discover Scuba® Diving Participant Statement (pdf) en meld je aan.

Geef je op voor het Discover Scuba Diving Programma

Een ervaring om nooit te vergeten. Dit programma is ook leuk als team buildings uitje of samen met een stel vrienden of vriendinnen. Het is ook enorm leuk voor een kinderfeestje of als familie-uitje. De introductie duik wordt al georganiseerd bij inschrijving vanaf 2 personen en vindt regelmatig plaats.